5 Ağustos 2013 Pazartesi

Zor Ölüm 5 izle – Ölmek İçin Güzel Bir Gün izle – Türkçe Altyazılı HD izle



İzlemek için => Zor Ölüm 5 izle – Ölmek İçin Güzel Bir Gün izle – Türkçe Altyazılı HD izle
ohn McClane 20 seneden fazladır New York emniyet güçlerine bağlı olarak hizmet veren ve terörist grupları yok etmesiyle ünlü bir polistir. Bu yüzden de dünyanın dört bir köşesindeki teröristlerin can düşmanıdır. Rus mafya lideri hapisten kaçınca McClane, rotasını Rusya’ya çevirir; Rus yeraltı dünyası ile olan tek bağlantısı ise Komorov adında bir Rus’tur.

A Good Day to Die Hard türkçe dublaj izle filminde Fakat Amerikalıları pek de sevmeyen bu ülkede, gizli görev esnasında karşısında oğlu Jack’i görünce daha da şaşıracaktır. John, oğlunun sandığından daha yetenekli olduğunu ve Rus mafyasını köşeye kıstırmak üzere olduğunu fark eder. Aynı dönemde Sovyet ordu kuvvetleri de kontrolü ele geçirmeye çalışmaktadırlar. Baba-oğul, kaçak mafya liderine karşı sert ve delice bir savaşa girişeceklerdir.
Zor Ölüm 5 türkçe dublaj izle John McClane, Zor Ölüm 5 izle ile bu sefer Rusya’da! 1998′de başlayan Zor Ölüm izle (Die Hard) serisinin son halkası olan yapımın yönetmenliğini John Moore üstlenirken, oyuncu kadrosunda demirbaş isim Bruce Willis’in yanı sıra Jai Courtney, Cole Hauser, Sebastian Koch gibi oyuncular da yer alıyor.
FİLMSİTENİZ.COM iyi seyirler diler

Yönetmen : John Moore

IMDB Puanı: 7.2


İzlemek için => Zor Ölüm 5 izle – Ölmek İçin Güzel Bir Gün izle – Türkçe Altyazılı HD izle

Zor Ölüm 5 izle , Zor Ölüm 5 izle 2011 izle , Zor Ölüm 5 izle 2012 izle , Zor Ölüm 5 izle 2013 izle , Zor Ölüm 5 izle 720p izle , Zor Ölüm 5 izle altyazılı , Zor Ölüm 5 izle altyazılı izle , Zor Ölüm 5 izle filmi 720p izle , Zor Ölüm 5 izle filmi full izle , Zor Ölüm 5 izle filmi hd izle , Zor Ölüm 5 izle filmi izle , Zor Ölüm 5 izle fimi , Zor Ölüm 5 izle full izle , Zor Ölüm 5 izle full seyret , Zor Ölüm 5 izle hd izle , Zor Ölüm 5 izle hemen izle , Zor Ölüm 5 izle hızlı izle , Zor Ölüm 5 izle izle , Zor Ölüm 5 izle kaliteli izle , Zor Ölüm 5 izle seyret , Zor Ölüm 5 izle sinema çekimi izle , Zor Ölüm 5 izle takılmadan izle , Zor Ölüm 5 izle tek parça 720p izle , Zor Ölüm 5 izle tek parça full izle , Zor Ölüm 5 izle tek parça hd izle , Zor Ölüm 5 izle tek parça izle , Zor Ölüm 5 izle tek parça tamamını izle , Zor Ölüm 5 izle tüçe dublaj , Zor Ölüm 5 izle türkçe altyazılı , Zor Ölüm 5 izle türkçe altyazılı izle , Zor Ölüm 5 izle türkçe dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder