4 Ağustos 2013 Pazar

Tetikçi izle – Shooter – Türkçe Dublaj HD izle



İzlemek için => Tetikçi izle – Shooter – Türkçe Dublaj HD izle
Tetikçi–Shooter Türkçe Dublaj izle filminde eski bir keskin nişancıdan (Mark Wahlberg) son bir görev için işine geri dönmesi istenir. Ancak bu yeni görevi sırasında ABD Başkanına yönelik bir suikast senaryosu tuzağına düştüğünü fark etmesi uzun sürmez.Yani kendisine görevi verenlerin esas amacı Amerikan Başkanı’na bir süikast düzenlemektir.
Shooter izle Tetikçi–Shooter Türkçe Dublaj izle
Bu şartlar altında Mark’ın misyonu tamamen değişir. Onun amacı artık bu komplonun sırlarını çözmek ve Başkan’ı başına geleceklerden yana korumaktır. Öncelikle bu komplo üzerindeki karanlık perdeyi kaldırmak zorundadır.İzlerken keyif alacağınız bu eşsiz aksiyon ve polisiye-suç filminde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
FİLMSİTENİZ.COM iyi seyirler diler

Yönetmen : Antoine Fuqua

IMDB Puanı: 7.1


İzlemek için => Tetikçi izle – Shooter – Türkçe Dublaj HD izle

2011 izle , 2012 izle , 2013 izle , 720p izle , altyazılı , altyazılı izle , filmi 720p izle , filmi full izle , filmi hd izle , filmi izle , fimi , full izle , full seyret , hd izle , hemen izle , hızlı izle , izle , kaliteli izle , seyret , sinema çekimi izle , takılmadan izle , tek parça 720p izle , tek parça full izle , tek parça hd izle , tek parça izle , tek parça tamamını izle , Tetikçi izle , tüçe dublaj , türkçe altyazılı , türkçe altyazılı izle , türkçe dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder