2 Ağustos 2013 Cuma

Koloni izle – The Colony – Türkçe Altyazı HD izle



İzlemek için => Koloni izle – The Colony – Türkçe Altyazı HD izle
Koloni Full izle filminde kısıtlı yiyecek kaynakları, salgına dönüşme tehlikesi olan hastalıklar ve iç çatışmalar ile zaten yeterince problemli günler geçiren 7 numaralı koloni sakinleri, kendileri dışında varlığından haberdar oldukları tek yaşayan topluluk olan 5 numaralı koloni ile iletişimi kaybedince endişelenirler. Koloni 7’nin lideri Briggs (Laurence Fishburne), bir ekip kurarak ne olduğunu araştırmak üzere diğer koloniye gitmeye karar verir.
Briggs’in kararına katılmayan eski silah arkadaşı Mason’ın (Bill Paxton) koloninin iyiliği için farklı fikirleri vardır. Briggs iki gönüllüyü yanına alarak yola çıkar. Hedeflerine vardıklarında Doğa Ana’dan daha tehlikeli bir tehdit ile karşı karşıya olduklarını anlarlar. Bu tehlike ile savaşarak, belki de insanlığın son kalesi olan Koloni 7’yi savunmak zorundadırlar.
FİLMSİTENİZ.COM iyi seyirler diler

Yönetmen : Jeff Renfroe

IMDB Puanı: 5.3


İzlemek için => Koloni izle – The Colony – Türkçe Altyazı HD izle

koloni , Koloni 720p izle , koloni filmi , koloni filmini seyret , koloni filmini tek part izle , Koloni Full hd izle , Koloni Full izle , Koloni hd izle , Koloni izle , Koloni izle - The Colony - Türkçe Altyazı HD izle , Koloni online izle , Koloni tek parça izle , Koloni türkçe dublaj izle , kononi hd izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder